Mijn verhaal

MIJN VERHAAL : Burnoutteboven

Een jaar geleden raakte ik in een burn-out. Ik herinner me het als de dag van gisteren. Omdat er naar mijn idee veel te weinig over bekend is, Weinig ervaringen gedeeld worden en mijn ervaring is dat je je echt ontzettend eenzaam voelt, heb ik besloten om andere mensen te willen helpen.

In eerste instantie wil ik mijn dagboek verhalen van mijn leven met een burn-out met jullie delen. Ik vind het niet relevant om precieze data te benoemen en zal dit dan ook niet doen. Op deze manier kan je alle artikelen ook los van elkaar lezen. Ik hoop dat je middels mijn artikelen erkenning vind. Ik zelf heb dat in mijn burn-out tijd weinig gehad en ontzettend gemist. Zo was er in de omgeving van Tilburg ook geen praatgroep of iets wat hierop leek. Iets wat me enorm verbaasde. Wanneer ik merk dat er behoefte is aan individuele meetings om voor mensen met een burn-out een luisterend oor te zijn en te kunnen helpen bij hun herstel, ga ik hier graag over nadenken. Uiteindelijk is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen met een burn-out te ondersteunen en te helpen. Je staat er niet alleen voor!

Vaak is het namelijk voor de directe omgeving van mensen lastig te begrijpen wat er met en bij iemand met een burn-out gebeurd in zowel het lichaam als het hoofd. Een burn-out zie je niet aan de buitenkant van het lichaam. Wat het eigenlijk alleen maar moeilijker maakt. Omdat ik zelf heel goed weet wat een burn-out is, hoop ik zo mijn ervaringen en kennis te kunnen delen met iemand die op dit moment kampt met een burn-out. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd mailen. Mijn mailadres is: burnoutteboven@hotmail.com